After the rain has fallen

I helgen var jag iväg till Norrköping på tränarutbildning för Coerver. Vi var cirka 20 tränare från olika håll i landet och vi körde teori och praktik. Fick tid att spela lite boll under praktiken, vilket va himla kul. Mycket information och övningar så blev aningen trött i huvudet men det var två lärorika dagar. Ska börja jobba lördagar i Västerås nu. Känner mig aningen pirrig och nervös, och fortfarande osäker på vissa delar. Men Hejja mig!
 
 
I söndags var vi några stycken som red islandshästar i Viby. Blev en liten turridning i blåsigt väder så jag höll på att frysa ihjäl men det var så himla roligt att sitta på hästryggen igen. Och islandshästar är det något speciellt med, gillar dom, och så är det inte så långt till backen. Haha! Min häst Jonie var jättebra och det är första gången jag kommit fram i tölt, så det var kul! Och hingsten de hade var ju hur stilig som helst. En äkta Spirit... haha.
 
 

Efter turen åkte jag till huset en sväng och försökte rycka upp så många tistlar som möjligt i gräsmattan. Fanns ju hur många som helst. Det tog ett tag att få upp värmen när jag kom hem. X antal timmar i trippla tröjor, dubbla byxor, mössa och fleecefilt. Men efter ett tag så. Kommande uppgift i plugget är fältstudier (observationer) av ett ämne vi ska rikta in oss på. Ska bli kul att komma ut i förskolan igen.

Min rygg mår inte så bra efter denna helg med två dagars "fotboll" och 1,5 timme på hästryggen. Ska till sjukgymnasten imorgon, håller på att testar massage och trycka på de punkter som ömmar mest. Kör fortfarande övningar och stretch, men har tyvärr inte blivit någon större skillnad.
 
Allmänt | | Kommentera
Upp