Ingen kommentar

Nehej, inte en enda jävel av de 44 stycken som va inne och läste sist hade någon som helst kommentar om hårfärg eller klippning. Nä-nä! Så kul var det! Haha.
 
I veckan har det varit paper-skrivning, igår var det feedback och idag ska jag försöka få ihop det sista i diskussionen så jag inte behöver knåpa så mycket i helgen, för på söndag ska det skickas in.

Igår spelade vi cupmatch mot Forsby, som ska spela i divison 1 i år, och vi spelar i division 3. I och med divisionsskillnaden så hade vi två bonusstraffar som vi fick använda när vi ville under matchens gång. Vi spelade sjukt jäkla bra igår, alla kämpade för varandra och verkligen krigade järnet. Det var så himla kul att spela fotboll igår! Vi spelade 2-2 vid full tid. Jag gjorde nickmål på inlägg (once in a lifetime, haha) och sen satte vi en av våra två bonusstraffar. Så efter full tid blev det straffläggning, fem stycken var. Som tur var slapp jag lägga, har inte nerver för det och har bara dåliga minnen från mina straffläggningar. Tyvärr förlorade vi matchen, på dessa jävla straffarna. Men vi var sjukt nöjda ändå, att spela såpass bra mot ett division 1-lag ska vi klappa varandra på axeln för. Det kändes som en vinst!! Nu fortsätter vi kriga tjejer!
 
Idag är det Valborg och vi ska in till Örebro med Anna och Roger för att grilla och umgås med några vänner. Ska bli trevligt. Annars är det fotbollsträning, seriepremiär och lite annat smått och gott i helgen som gäller.
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp