You're allowed to scream, you're allowed to cry, but do never give up!

Nu är det tentaplugg 100%. Igår blev det inte ett skit gjort så nu måste jag verkligen fokusera. Men av nån anledning så är alla de där vardagliga, annars så tråkiga måstena mycket roligare när man vet att man måste plugga inför tenta. Som att diska, städa, handla, tvätta etc blir helt plötsligt kul. Haha! Denna gång handlar det om nervsystemet, matspjälkning och sinnen. Har till på onsdag på mig att öva iaf.

I plugget har vi varit på rundvandring vid Naturens Hus, en riktigt mysig och rolig dag. Igår gjorde vi superhjältar på bilden i real-storlek, det var faktiskt kul och verkligen något jag skulle vilja testa med förskolebarnen. På kvällen var jag, Karro och Emma och såg på "spökhistorier" hos Sofia, nått gammalt tv-program från år 2000 typ som Sofia och Karro tyckte va "asläskigt" när de va små, och skrämde upp sig själva, mig och Emma inför filmerna. Jag kan fatta om man tyckte det va läskigt när man var liten i alla fall, men sånt fick inte jag se på för mamma, tur var väl det. Haha! Sofia bjöd på banoffiepaj. Himla gött.
 
 
Idag har jag tagit en kall morgonpromenad, jag och Emma hälsade på Jennys lilla Alva, så himla liten och söt. Lova var i gasen hela tiden. Och nu har jag då faktiskt pluggat. Känns helt okej ändå, men börjar bli trött i ögonen så funderar på en liten nap. Ha en trevlig helg allihop. Imorgon är det träningsmatch som gäller. Hejja!
 
Ibland är han riktigt, jäkla jobbig den här lilla skiten.
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp