Praktik, spelkväll och finbesök

Eko, eko, eko.... dålig uppdatering jag vet..

Nollningen är slutt
och det riktiga studentlivet har börjat. Avslutade nollningen med Coraxkamp, Drömyrkefest och skumparty sista helgen. Coraxkampen var sjukt kul och det var längesen jag skrattade så mycket!! Sumobrottningen och Ko-fotbollen va bäst! Nu väntas bara finsittningen som är den riktiga avslutningen med trerätters middag med hela Corax på Ritz. Och hela Arbogagänget fick tag på biljetter! Woopwoop.
 
 
 
Har fått min kommande praktik i Lillkyrka. (jävligt surt att inte få i Arboga dock). Men det verkar va ett mysigt ställe, och det ska bli kul att komma ut och vara med barnen igen! Har också första examinationsuppgiften som ska lämnas in om en vecka. Så himla svårt att komma igång och vet inte riktigt hur jag ska börja?! Help!!!
 
Sista seriematchen har spelats och nu är det vila från fotbollen ett tag. Både skönt och tråkigt! Jag kunde inte vara med pga en jäkla dryg förkylning, tredje veckan nu, så det var surt. Alltid lika nervöst att stå på sidan av och hejja!
Det ska bli kul att fokusera på gymmet ett tag nu och det ska bli gött att starta om på nytt igen sen när fotbollen drar igång, för höstsäsongen har varit tuff med många borta/sjuka och därmed dåliga resultat. Lagfest väntar som avslutning!! Woopwoop.
 
 
 
Det har hänt lite allt möjligt sen sist. Vi har plockat svamp, käkat godaste maten på länge på Mingla i Örebro, haft Idolmys med Anna och Roger, fruktsallad och kladdkaka, spelkväll med Arbogabrudarna (klasskompisarna), shoppat ljuslyktor, gardiner och ljusslinga, Familjen Granlund/Eriksson kikade in på fika när de var på genomresa. Så himla mysigt med dessa små ljusglimtar i vardagen. Hösten är på G med alla vackra färger och snart får vi plocka fram tjockare jacka och mössa och tänkta massa ljus.
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp