The best is yet to come

Jag skriver ju inte så mycket om husbygget här, det har liksom hamnat på husbloggen istället. Jag är så himla förväntansfull och det ska bli så himla spännande och KUL med ett alldeles nybyggt och eget hus. Lite svårt att förstå ändå, från lägenheten på 53 kvadrat till ett hus på 143 kvadrat (plus garaget). Och nu när vi fått upp innerväggar så får man ju en mycket bättre bild av hur allt kommer bli, speciellt storleken på rummen, och alla rum känns jättebra i storlek.
 
Har ju såklart börjat kika på nya möbler eftersom vi känner att de vi har nu är ganska slitna så det skulle vara najs med nytt och fräscht till ett nytt hus. Bland annat ny soffa och soffbord, tv-bänk (Klas vill ha ny tv), säng + sängram, garderob, hallmöbler och lite smått och gott. Himla kul att kika runt på nätet, kolla vad som passar ihop och så får man ju såklart en bild i huvudet hur det kommer se ut. Spännande!! Men det ju ett tag kvar tills vi ska inhandla möbler. Dock har vi hittat en sängram som vi gillar och som kommer utgå snart så den kanske vi shoppar hem till veckan.
 
Det svåraste hittills har nog varit att välja klinker och kakel till badrummen, det finns ju hur mycket som helst att välja på. Vi har hälsat på nåra kompisar som byggt nytt så då får man ju också lite inspiration. Sen har vi ju tapetvalet lite senare och det orkar jag inte ens tänka på. Haha! Vad man än kommer välja i slutändan kommer man bli himla nöjd ändå. Längtar verkligen till november/december då vi beräknar att kunna flytta in.
 
Känns fortfarande overkligt att lilla jag bygger hus, här i Arboga, med min stora kärlek. Kan fan inte bli bättre!!
 
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp