Årsresumé 2014

Jag kom på att jag aldrig gjorde någon tillbakablick på 2014, det hände en del ändå, jag fyllde ju 25, haha!
 
Började med att jag flyttade till Arboga vid det nya årets ingång och har varit sambo med världens underbaraste kille i ett helt år. Det känns hur bra som helst och att vara sambo är inga problem alls, vi fixar vardagen galant! Det bodde även en väldigt speciell katt i lägenheten som jag ibland vill slänga ut i snön när han gnäller efter mat och ibland vill jag pussa honom till tusen för att han är så mysig och rolig. Har fått mig många skratt av Bus!
 
 
Började i nytt fotbollslag, en ny säsong mot nya lag, som tyvärr slutade med att vi fick hoppa ner en serie pga att de gjorde om hela systemet. Men roliga träningar, matcher och härliga tjejer att spela med. Nya tag i år!
 
 
Fick snabbt jobb som förskolevikarie och jobbade i princip heltid från januari-juni. Att få långtidsvik på Fasanen gjorde allt så himla mycket roligare. Underbara människor att jobba med och härliga barn att spendera dagarna med. Insåg under denna tid vad jag ville söka för utbildning - Förskollärarprogrammet!
 
I juni åkte vi på en två veckors semester till landet "over there". Orlando, Boston, Niagarafallen och New York besöktes. Två helt underbara veckor! Många fina upplevelser tillsammans, varmt och fint väder, got mat, många mil i benen, Disneyland, Islands of Adventure, Time Square, åkte airboat och hittade aligatorer, Kennedy Space Center, Freedomtrail, Central Park, shoppade en hel del och bara njöt. Det var awesome skulle jag vilja säga!
 
 
Kom hem lagomt till att det fina vädret svämmade in över Sverige. Midsommar på Björkenäs, härliga promenader, grillkvällar, Katrinelund, räkfrossa, fotboll, värmlänningarna, fiskade, jobbade på sommaröppet hela juli, Medeltidsdagarna, sol och bad, Göteborgstripp, Hällarna, spelade golf, och fick även reda på att jag kom in på Förskollärarprogrammet i Örebro!!!
 
 
I september tog nollningen med Corax (superkul med många olika och roliga teman) och plugget fart. Nollningen gav många skratt och roliga fester och avslutades med finsittning. Hade ju hört av de flesta att första terminen brukar va tuff och att lärarna vill sätta press på en i utbildningen, inget jag kände av. Några paper, en tenta och fem veckors praktik!
 
 
Klas fyllde år, jag började sjunga i Örebro Studentkör och tackade även ja till att medverka i Arbogarevyn som dansare, blev även sketcher och två sånger på det! Fyra föreställningar med Kalastider och studentkören, nio föreställningar med revyn och klarade även första tentan någonsin! Julafton firades hemma i Värmland och revyn hade premiär på nyårsafton så jag firade in 2015 med ett härligt gäng!!!
 
 
 
Jag stortrivs verkligen här i Arboga och jag har fått lära känna många nya människor detta året och det är jag så glad för. Fotbollstjejerna, mina Arbogapluggkompisar, alla i studentkören och alla härliga i revygänget! Året har verkligen varit jättebra och jag hoppas och tror att 2015 kommer bli minst lika bra!! 
Allmänt | | En kommentar
Upp