26 år

Ja då har man fyllt hela 26 år. Tiden går fort, helt sjukt fort! Min födelsedag blev jättebra. Klas hade fixat frukost när jag kom upp, sen spenderade jag halva dagen på förskolan med fältstudier. Gjorde en spontan fikainbjudan och bjöd på lite fikarester från söndagens lilla kalas. PAPPA satt i trappuppgången när jag kom hem, den luringen, vad han överraskar mig. Jag blev så glad! Så det blev en liten fikastund med fina tjejer och pappa innan det var dags att åka till Örebro för att sjunga med kören, där fick jag mig skönsång i form av "Ja må du leva". Hihi.
 
 
Klas hade köpt en matvåg, citruspress, styrkbräda, likör 43 och ett jättefint armband från Thomas Sabo till mig. Av tjejerna och pappa fick jag många fina tulpaner, vinflaska, ljuslyktor, knäckebröd, te och en temugg och choklad. Himla kul att ni kunde komma, det gjorde min födelsedag lite bättre. (Och Isabell va inte så ledsen som hon ser ut på bilden).
 
 
Fältstudierna är igång, det är svårt. Jag, Isabell och Sofia ska skriva ihop 4-5 jävla sidor. Jag fattar inte hur vi ska få ihop fem sidor? Imorn ska vi ses och försöka börja skriva i alla fall. Vi lyxade till det med kinamat igår eftersom bidraget kom igår, mumma.
 
Allmänt | | En kommentar
Upp