You can't just wish for a better life, you have to go out there and create it!

Ännu en tenta är skriven, check! Den handlade om fåglar, vattenmolekyler och däggdjur om vintern. Det kommer i alla fall räcka till G hoppas jag, även om jag gjorde några tabbar kanske. Efter tentan firade vi med att käka/fika på Häll i Örebro innan vi åkte hem till Arboga. Jag och Klas drog av ett äckligt, jobbigt crossfitpass som vi satte ihop själva, har aldrig tidigare känt att jag varit nära på att spy under ett pass, men nu vet jag hur det känns. Haha! Sen köpte vi thaimat och mumsade i oss, så himla gött. Bra fredag!!
 
 
Helgen har varit väldigt lugn. Var iväg till Västerås med Coerver igen på lördagen, pluggade under dagen och sen åt vi tacos med Jessica och Jonathan med familj på kvällen. Trevligt! På söndagen hände det inte så mycket mer än att träna gym och sen träna fotboll. Har varit så jäkla trött hela helgen så har sovit en hel del också. Hehe!
 
Nu är det ny delkurs igång nu, Lek och Rörelse. Kommer även handla mycket om kroppen. Blir spännande!
 
Det bästa av allt är att vi fått STARTBESKED på husbygget, vilket innebär att när vi skrivit på kontrakt med det företag som ska gjuta grunden så är det bara att tuta och köra. Woop! Äntligen börjar det hända något.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp