Life consist not in holding good cards, but in playing those you hold well

Nu har vi bott i huset i två veckor och det känns kanon! Allt julpynt är på plats, spelar julmusik lite då och då, idag snöar det till och med. Nu fattas bara granen, som kommer vara julafton för katten varje dag. Haha! Vi kommer fira jul här i år, med min och Klas familj. Kommer bli supermysigt!
 
 
Förra helgen träffades jag, Sanna och vår kusin Victoria i Örebro. Vi handlade julklappar, käkade sushi-lunch, fixade tapas på kvällen, drack vin och pratade om ALLT mellan himmel och jord. Älskar såna dagar/kvällar, tack
 
 
 
Veckan som varit har jag skrivit examination och i torsdags hade vi formativt seminarie med feedback. Jag fick bra feedback, behövde inte ändra så mycket vilket varit skönt så jag har bara finslipat lite. Ska skicka in det idag!
Annars är det lugna puckar. Igår var vi ett gäng och käkade på Pinchos innan vi såg Johan Glans på konserthuset. Sverige absolut bästa komiker och exakt min humor. Jisses, härligt att få skratta konstant i en och en halv timme, så att det värkte i tinningarna. Haha! En himla bra kväll!
 
Allmänt | | Kommentera
Upp