Try to be a rainbow in someone's cloud

Är nu inne på femte och sista veckan av min praktik. Kommer bli tomt att inte slänga på sig ryggsäcken och cykla till Myran. Har haft en jättebra praktik med härliga barn och inspirerande pedagoger. Tillbaka till litteraturböcker och ett sista ryck innan sommarlov. Har i alla fall fått en vecka med sommarjobb. Hoppas på fler!
 
 
Helgen har varit bra. I fredags hade vi tacokväll med Anna, Roger, Matteo och svärföräldrarna. Riktigt trevlig då vi lyssnade på musik, tittade fotoalbum och drack lite vin. På lördagen drog vi in till Örebro med Emma och Jonatan för att möta upp Linda och Oscar. Vi käkade god mat på en kinarestaurang innan vi skulle lyssna till vocalgruppen Solala. Tre superduktiga killar som kör accapella-covers och kompar sig själva med hjälp av diverse köksredskap. Hur bra som helst och jag ville verkligen inte gå därifrån, njöt från början till slut. Toppenkväll!
 
 
Igår gjorde jag och Klas vår första jobbardag ute vid huset tillsammans. Woop! Kallt som fan och vädret skiftade från snö, till sol, till regn, till blåsigt, till snö och sol. Gick runt några varv på det. Men vi fick lite gjort och idag har Klas börjat snickra upp ytterpanelen.
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp