Corax och kräftskiva

Måste först och främst nämna den efterlängtade vinsten, matchen mot Frövi i torsdags. 5-1 vann vi med!!! Woopwoop! Superbra krigat tjejer, nu fortsätter vi att jaga poäng de sista matcherna innan säsongen är slut.
 
I fredags var min första dag på skolan, eller min första dag vid nollningen/introduktionen kan man säga. Jag börjar imorgon på riktigt. Denna kväll var det Färgfest och min sektion Corax är röd. (perfekt för en som inte äger ett enda rött plagg, not my color). Köpte min intropåse med namnbricka för att kunna vara med under introduktionen och fick hoppa in i samma faddergrupp som Isabell, tillsammans med 20 andra från olika program. Förfest hos faddrarna med hela gruppen, snack och beerpong innan vi drog till Kårhuset för att skaka rumpa och festa tillsammans med alla andra sektioner, syrran dök upp i sitt lila hårband och linne. Riktigt roligt och jag tror att de kommande veckorna med introduktionen kommer bli skitkul.
 
 
Igår var vi på kräftskiva hos Bobba ute vid Högsjön med ett glatt gäng. Goda Hjälmarenkräftor, fotboll och brändboll, grillat, musik, dricka, ett dopp i sjön, frågespel och "djupa diskussioner om livet". Mycket trevligt!!
 
 
Imorgon drar det igång på riktigt, skolan, pluggandet, pjuh. Jag är både lite nervös och förväntansfull inför första terminen på Förskollärarprogrammet. Ska bli så kul!
 
Mina myskillar!!
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp