Naturpasset

Idag har det varit en riktigt superduperbra dag! Vädret har varit strålande och vi började med att hälsa på Klas mormor som fyllt år och vi blev bjudna på fika och satt där och pratade en stund. Efter det fixade vi med tv-möbeln som är färdigmålad, bildbevis kommer inom kort. Vi gick en sväng till Anna och Roger och chillade i solen i några timmar, och kollade på igelkotten som hade bosatt sig under deras altan. Söt!!
 
Arboga blir finare och finare i mina ögon!
 
 
Vi har köpt något som kallas Naturpasset. Det är ett orienteringspass med 40 kontroller som man kan göra när man vill fram till juni månad. Så jag och Klas begav oss ut i skogen med karta och kompass, och vi var ute i 1,5 timme. Det var så kul, och att få lära sig lite  av en som verkligen kan orientering, så jag kände mig hyffsat lugn när vi kutade runt där bland träden, jag fick läsa karta och Klas sprang bakom och rättade mig om jag var fel ute. Hihi.
Jag älskade de få gånger som det var orientering i skolan, att springa i skogen är så härligt, det känns så befriande och lättare på något sätt. Lugnet själv, och vädret var prefekt. Efter det gymmade vi lite innan vi beställde kycklingsallad och såg på Mästarnas Mästare.
En riktigt bra dag från början till slut!
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp