I feel better when I'm dancin'

Helgen började med ett toppenbesked angående resultat från tentan. Jag fick ett VG! Haha, jag som trodde att det skulle bli underkänt den här gången. Förstår inte riktigt hur jag lyckats ordbajsa mig till ett VG, men det gick tydligen. För mig spelar G eller VG ingen större roll. Jag satsar på att bli godkänd i allt, men lyckas man få ett VG så är ju det bara en bonus och lite extra roligt! Satte på bra musik och dansade runt lite här i vardagsrummet när jag kom hem från praktiken. Haha! Och på kvällen firade jag med att äta tacos (Klas drog iväg på jobb), samt dricka lite vin och äta ost, kex och vindruvor. Lite egen kvalitétstid!
 
 
På lördagen var vi uppe tidigt för att hjälpa svärföräldrarna med deras flytt till nya huset. Det blev x antal körningar av möbler och ja, allt möjligt. Full rulle hela dagen och med en förkylning som bröt ut under fredagen så kände jag mig ganska sliten mot kvällen. Sov en timme innan jag tuffade iväg med bilen mot Örebro för att träffa Sanna, Evelinn och Isabell. Vi käkade på Pinchos denna kväll. Mycket rolig kväll med skitgod mat, mycket skratt och goda drinkar. Tycker det är så roligt att vi kan få till dessa träffar någon gång om året och bara umgås! Puss på er

 
Ja, med en igentäppt näsa, rinnande ögon och känner mig helt tjock i huvudet så började vi dagen med amerikanska pannkakor. Mumma!! Nu har det varit soffhäng men tänkte ta oss en promenad i det fina vädret. När solen väl är framme måste man passa på att komma ut! Hoppas ni haft en bra helg allihop!

 
Allmänt | | Kommentera
Upp