Make sure to pause, take a deep breath and enjoy life!

I fredags kväll umgicks vi med Emma och Jonatan i deras nya hem, fina huset. Vi käkade thatimat, tittade på Idol, drack vin och spelade spel. Jag är så himla glad för er skull, det kommer bli så himla fint när ni fixat färdigt!
 
I lördags mötte jag och Isabell upp Lisa (en klasskompis från gymnasietiden) i Örebro. Vi började med en lunch på Creperiet och sedan strosade vi en stund på stan då Lisa ville se lite av Örebro. När affärerna i stan stängde åkte vi vidare till Marieberg och strosade runt där. Jag har äntligen börjat inhandla julklappar.
Jag och Lisa drog vidare till Arboga och lagade kycklingteryaki och ris till middag. Vi tittade på Mockingjay part 1, jag och Klas har tänkt se part 2 på bio någon dag. På söndagen tog vi alla en promenad ut till vår tomt som Lisa så gärna ville se. Underbart väder, några minusgrader och strålande sol. Vi kikade igenom mina gamla bilder sen gymnasietiden och bara snackade en massa innan hon hoppade på tåget till Göteborg. En superbra helg och det var så himla kul att du kom och hälsa på mig Lisa! Puss
 
 
Idag var det heldag i skolan då vi skulle skapa våra egna kasperdockor till en berättelse som vi gjorde förra veckan. När dockorna var klara fick varje grupp framföra sin egna teater som skulle på något sätt handla om hållbar utveckling. En himla rolig dag med en bra seminariegrupp. Jag skapade Allemanstrollet och vår teater handlade om Allemansrätten. Kände mig så löjligt nöjd med mitt lilla troll, har nog aldrig varit så nöjd med något vi skapat under denna höst. Haha!
 
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp