Noll inspiration

För tillfället är min inspiration på noll, vad gäller det mesta faktiskt. Tragiskt, jag vet, stackars mig. Haha! Det känns som att det är mörkt dygnet runt och eftersom jag jobbar inomhus de få timmar ljuset är framme så får jag inte mycket utav det, jag är supertrött och orkar knappt ta mig upp på morgonen (vilket iofs alltid varit ett problem för mig), jag har ingen lust att träna, jag var inte ens sugen på fotbollsträning i lördags och då har vi haft uppehåll sen slutet av september, jag sitter mest här hemma och trycker framför tv:n och betar av Vänneravsnitt. Kuuuul!! Kan någon ge mig lite tips och inspiration för att komma igång eller bara se lite ljusare på vardagen!?
 
Men idag drog jag mig i alla fall till gymmet och körde Tabata. Jag har tänkt göra den typen av träning flera gånger men det har aldrig blivit av, som det mesta jag planerar eller vill göra..
 
Tabata, för er som inte vet vad det är, är en typ av intervallträning med 20 sekunder intensiv aktivitet följt av 10 sekunders vila och så upprepar man detta x8.
 
Så jag plockade ihop fem olika övningar då hela kroppen fick jobba och körde järnet. Jag har lite svårt för att ta ut mig helt och känner själv efter varje träningspass att jag kunde ha gett lite mer. Men idag var första gången på länge som  jag kände mig helt död efteråt, mina ben skakade och armarna var spagetti. Jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon. GÖTT!!
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp