Friends are the family we choose for ourselves

Innan vi åkte till Kreta var vi på Malin och Niklas bröllop, verkligen ett himla fint bröllop. Jag fick sjunga för dem under vigseln - "efter en flaska med rom". Fin lokal och dukning, trevligt folk, god mat, bra tal, supergod och fin tårta som bruden själv bakat, bröllopsvalsen och sedan dansade vi resten av kvällen. Tack för att vi fick vara med och dela dagen med er.
 
 
Efter att vi kom hem från Kreta (som var tipptopp) hade vi planerat att hitta på något med Emma och Johan, vad visste vi inte riktigt utan väntade in vädret. Det blev till slut en spontantripp till Stockholm då vi fick låna Klas kusins lägenhet. Tusen tack! Så vi gick på Skansen halva dagen, jättemysigt. På kvällen hade vi bokat bord på Koh Phangan, innan det tog vi en drink på TGI Fridays. Dagen efter tog vi en båttur "Djurgården runt" och sen strosade och lunchade vi i Gamla Stan. En sväng in på Mall of Scandinavia (jag köpte ny telefon) innan vi åkte mot Arboga igen. En mysig liten tripp blev det!
 
 
Vi har även varit på trippeldop och överraskningsvigsel här i Arboga. Även denna dag fick jag äran att sjunga, tack för det. Våra nya, fina grannar har gift sig.
 
 
Och årets medeltidsdagar har gått av staplen. Lika roligt varje år! Mamma och pappa kom en sväng onsdag-torsdag så vi strosade runt och kollade in stan. Vi gick ut och åt med Ulla och Lars på Källarn. Mysigt att ha er här! På torsdagen hängde vi hemma hos Emma och Jonatan med ett trevligt gäng. Vi spelade badminton och Speak Out. Så jäkla kul spel, längesen jag skrattade så myclet. Det blev Ågården senare på kvällen. På fredagen var jag och familjen Ferbe på Bakfickan och åt pulled pork-burgare, drack öl och var med på quiz (som gick rätt bra). Det blev Ågården för oss också senare på kvällen. Himla kul kväll! Och Klas hade reunion med fotbollslaget på lördagen, det var till och med match på Sturevallen. 
 
Allmänt | |
Upp