Life is a gift, wake up every day and realize that.

Äntligen lite jullov. Jag har varit ganska seg och trött på pluggandet på slutet. Men igår avslutade vi med en rytmiklektion innan vi gick på jullov, perfekt och roligt avslut. Nu behöver jag inte åka in till Örebro förens 7 januari. Woop! Men jag har såklart lite arbete att göra under jul men ett ganska roligt sådant. Vi ska skriva en egen saga som ska handla om någonting i universum, samt rita alla bilderna själv. Hah! Ja vi får se hur det slutar. Jag har i alla fall skrivit klart själva sagan så nu är det bara bilderna som ska konstrueras. I veckan byggde vi även raketer och solsystemet, haft laborationer om ljuset, jorden och månen, samt föreläsningar om rymden och ögat. Men nu är det JULLOV!
 
 
Imorgon ska vi ha lilla julafton med familjen Ferbe och Fransson. Vi ska baka vit chokladkladdkaka med saffran, samt choklad-doppade lakritskolor. Som jag längtat efter julbord, helt sjukt. Det ska bli sååå gött! Sen så har jag knåpat ihop ett litet musikquiz.
På söndag åker jag hem till Värmland och är där en hel vecka. Jag ska njuta av ledigheten, träffa lite kompisar och vara med på SingOut's julkonsert. Wiie!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp