Life isn't perfect but your outfit can be!

Ja det är dåligt med uppdatering men det är fullt upp med Naturruta och redovisning, spindelreflektion, gråsuggeuppgift och tentaplugg för tillfället. Vi gjorde spindlar i veckan, mycket roligt och ett bra tema att ta med till förskolan. Materialet till spindeln fick man plocka med sig hemifrån och så fick vi lim samt målarfäger mm på skolan. Vi har fixat med en naturruta = ett valbart naturområde där vi skulle analysera träd, jord, växter, djur osv. Rita en karta över området och idag hade vi redovisning som gick galant!
 
Jag har kapat och färgat håret, det var iofs en vecka sedan nu men jag blev supernöjd! Kaaanske en aning mörkt emot vad jag hade tänkt mig men jag börjar vänja mig nu och trivs jättebra i det.
Om en vecka är det dags för andra tentan i mitt liv. Naturvetenskap, det är en hel del att plugga in och just nu känns det hopplöst att kunna få in allt. Men som sagt, det är ju en vecka kvar. Hejjahejja! Vi har börjat att producera danser med revyns dansbrudar och jag tror att det kommer bli jättebra. Krativiteten flödar!
 
Över helgen drar vi till Karlstad för att hälsa på en kompis till Klas. Ska även kika in hos min kusin på hemvägen på söndag och mitt nya kusinbarn. Wiie! Trevlig helg på er!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp