I want to ride my bicycle

Vad har hänt sen sist? Jo men vi sitter och skriver c-uppsats dag ut och dag in, men nu börjar vi väl se ljuset i tunneln om man säger så, hoppas vi. Hejja! 
 
 
MEN, förra helgen var vi på cykelfest här i Arboga, jag och Klas. Jättekul koncept då man får hem ett brev några dagar innan festen där det står vilken rätt du ska servera samt vilken adress du ska åka och äta förrätten, ingen aning om vilka som bor på adressen. Självklart fick vi cykla till andra sidan stan, 6km. Haha! Några glas prosecco till förrätten som bestod av lax, räkor, lime och koriander, och vi fick sällskap av tre andra par som vi aldrig träffat förut, det var en trevlig första timme. Vid förrätten öppnades nästa brev där nya adresser delades ut och splittrade alla för att åka mot huvudrätten. Vi kom hem till Lina och Christian (revyn) med två nya par. Köttfärspaj och lite vin på det så åkte vi hem till oss för att äta efterrätt. Här hemma råkade vi två extra gäster som gjorde oss sällskap så vi var nio stycken, bara kul, de flesta hade väl fått i sig en hel del dricka så det var full rulle av olika samtalsämnen. Jättekul! Tror vi stannade en timme för länge innan vi åkte mot slutmålet (nytt brev öppnades här hemma). Stadskällaren! Där serverades det ännu mer skumpa och ja, kvällen och natten blev lång och rolig, även dagen efter. Eller dagen efter var inte så kul, HAHA! Jisses! Men vi tyckte hela kvällen var jättekul. Fick äta god mat och träffa massor av nytt folk. Vi kommer garanterat vara med nästa år om det passar oss!!
 
 
Valborg firade vi i Örebro i samband med Malins 30-årskalas. Så vi var hem till Malin och Niklas ihop med några andra. Lagtävlingar med rundpingis, fotbollsgolf, golf och quiz. Mitt lag vann!!! Det blev grillat och smak av bröllopstårta, jättetrevlig kväll!
 
 
Allmänt | |
Upp