Full rulle!

NU är det full rulle på gång! Jag kommer antagligen gå in i en liten Kalastider-bubbla nu den kommande veckan då det är fokus på repetitioner med studentkören inför föreställningarna den 4-5-6 december. Jag hoppas ni bokat biljetter!? Annars gör ni det på Ticnet - Kalastider!!
Samtidigt som det är fullt ös med kören har jag även en hel del plugg, bland annat en kommande tenta.Gaaah! Första gången, börjar bli lite smånervös. Plus att revyn har börjat med fler och längre rep, samtidigt som vi dansare i revyn ska matcha datum för rep osv. Hejåhå!
 
 
Vad hinner jag med emellanåt? Klas har spelat innebandymatch och gjort snygga mål. Vi har mysfikat på Tre Skator, jag har återigen drabbats av förkylning, halsont, hosta och täppt näsa (perfekt inför Kalastider). Det här året har det varit mycket sjukstuga för min del. Urgh! Har hunnit med att adventspynta, OCH kraschat en av mina fina ljuslyktor, fuck va arg jag blev, jävla gardinstång! Men det var ju helt underbart när solen kikade fram i veckan, love!
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp