Avsked, match och grillat

Skönt med en ledig dag mitt i veckan, Kristihimmelfärdsdag. Så på onsdagen fick jag massa teckningar och kramar från barnen på förskolan som sa "hejdå" (eftersom många var lediga klämdagen). Jag blev lite tårögd och när jag kom hem vet jag inte vad som flög i mig!? Då rann det ner tårar och insåg att jag har verkligen stortrivits på Fasanen med alla fröknar och barn och det känns lite tråkigt att lämna alla. Men förhoppningsvis var det inte sista gången jag såg dom små liven. Ska på Räkfrossa med personalen i juli så det ska bli kul!
 
 
 
Jag och Klas var och tittade när några från räddningstjänsten skulle springa Medåkersloppet, Klas skulle egentligen också springa men hoppade över pga förkylning. Det var kul att se alla knattar som kutade sista kurvan in i mål när publiken stod och hejade på. Det gick bra för brandmännen med, 5, 6 och en 11:e plats.
 
 
Vi spelade seriematch mot Ornäs denna lediga dag. Det var en riktigt bra match från vår sida, nog den bästa om jag får säga mitt. Samarbete och bra passningsspel och vi hade flera bra målchanser. Jag nätade för första gången i den gula tröjan och "kändis" i tidningen blev jag också, hihi. Tyvärr blev det förlust med 1-2. Så jäkla orättvist. Men det gäller att göra mål och det gjorde Ornäs på sina två chanser de hade och vi missade ett flertal.
Matchreferat kan ni läsa här.
 
 
 
 
På kvällen grillade vi med Anna och Roger, och deras katt Pysen skulle nog vilja smakat av vår mat. Han visade hur man ligger fint på rygg och tyckte att han förtjänade en kycklingbit, han fick i alla fall två ostbitar.
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp